Opplev lierne

Foto: Morten Olsen Haugen
Foto: Morten Olsen Haugen

Høye fjell og fossefall

Du har mange turmuligheter i Lierne. Hva med å ta turen til Sisselfossen med sitt 100 meter høye fossefall. I Lierne kan du også gå en lang rekke turer på både merkede og umerkede stier. Er du turvant kan du ta turen opp til Liernes høyeste fjelltopp, Hestkjøltoppen, som rager 1390 meter over havet.

Foto: Morten Olsen Haugen

Urørt natur

Vil du oppleve urørt natur er Lierne stedet for deg. Her finner du blant annet Lierne nasjonalpark med sitt store naturmangfold. Mye av Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark ligger også i kommunen. De mange fiskevannene både i og utenfor nasjonalparkene gjør det lett å finne sitt favorittfiskevann.

Foto: Morten Olsen Haugen

Foto: Jan Frode Haugseth
Foto: Jan Frode Haugseth

Rypejakt

Det er meget gode jaktmuligheter i Lierne. Rypebestanden er god, og høsten 2020 var bestanden på det høyeste siden rypetellingene startet på 1990-tallet.

Snøgaranti

På vinteren er det alltid snø i Lierne. Det er mange oppkjørte skiløyper som strekker seg gjennom kommunen. Skiløypene finner du på Holand, Nordli og Sørli. Det er også tilrettelagt for snøscooterkjøring i merkede løyper. For deg som er glad i alpint har Lierne også sitt eget skianlegg, Lierne skisenter.

Foto: NTFK Kommunikasjonsavdelingen
Foto: NTFK Kommunikasjonsavdelingen

Uansett hva du jakter på av naturopplevelser så finner du det i Lierne!

Kontakt oss for et uforpliktende møte

Om du ønsker å komme i gang med et prosjekt, trenger hjelp eller bare lurer på noe - ta kontakt!

Sorli-Bygg-027