Livet er best på hytta

Ingen hyttedrøm kommer i ferdige pakker. Derfor skreddersyr vi den perfekte hytta for deg. Det har vi alltid gjort. Hyttene fra Sørli Bygg er fra 60 kvadratmeter og opp til 150 kvadratmeter.

Kjøper du hytte av oss får du en kvalitetshytte bygget av erfarne fagfolk. Og det beste: Den bygges akkurat slik du vil ha den. Alle hyttene vi har satt opp tidligere er nemlig skreddersydde etter kundenes behov.

cara-fuller-BeHRkALwXIw-unsplash

Familiens nye favorittsted

Hytta skal være et sted der alle trives. Derfor lytter vi etter hvordan du og din familie vil ha hytta og bygger den deretter. Ta en prat med våre erfarne fagfolk og la oss sette opp hytta du og familien din alltid har drømt om.

Kjenn på roen

Du bestemmer hva slags hytte du vil ha. Det gjelder selvfølgelig også om du vil ha en liten, enkel og trivelig hytte. De fleste av kundene våre velger faktisk hytter på 100 kvadratmeter.
Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

lili-kovac-BSQq5dRT_KU-unsplash

Kvalitet i hver detalj

Med en hytte fra Sørli Bygg får du ei hytte som ingen andre har. I samråd med deg lager vi ei hytte med særpreg utformet etter dine ønsker. Med over 30 års erfaring med hyttebygging kan du være sikker på at du får ei hytte av god kvalitet ned til hver minste detalj.

chi-m-R1uiDu8vBh0-unsplash

Tomter for alle

Vil du ha hytte ved fjellet eller ved vannet? Du bestemmer!
Vi kjenner området godt og har hyttetomter for enhver smak.

Kontakt oss for et uforpliktende møte

Om du ønsker å komme i gang med et prosjekt, trenger hjelp eller bare lurer på noe - ta kontakt!

Sorli-Bygg-027